Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Oyuncu göndermeden almak imkansız... Samsunspor'da yabancı krizi büyüyor 

Samsunspor

Kadrodaki yabancı fazlalığı ve buna bağlı olarak yabancı sayısı sınırı konusunda Samsunspor zor günler yaşıyor. Oyuncu göndermeden transfer etmek imkansız. Yönetim sorunu çözmek için alternatif yollar aramaya devam ediyor. 

Samsunspor Haber - Samsunspor'un yabancı oyuncularıyla başı dertte. Kadrodaki yabancı fazlalığı ve buna bağlı olarak yabancıda sayısı sınırı Samsunspor'a zor anlar yaşatıyor. Oyuncu göndermeden transfer etmek imkansız gibi. Teknik direktör Fuat Çapa'nın ligin ikinci yarısında kadroda düşünmediği Erald Çinari, Alen Melunoviç ve Kewin Boli'in kendilerine takım bulmaları istenmişti. Şu ana kadar bu üç oyuncu kendilerine teklif gelmeyince mecburen takımda kaldılar. 

YABANCILARIN ALICISI YOK 

Tüm bu sorunlara rağmen yönetimin yabancı oyuncu transferi konusunda çalışmaları sürürken; kadrosundaki bu üç oyuncu ile yollarını ayıramamış olması oldukça can sıkıyor. Oyuncu göndermeden transfer yapamayacak olan kırmızı beyazlı ekipte yönetim, alternatif yollar aramaya devam ediyor. Antalya'da devam eden hazırlık kampına transferleri yetiştirmek isteyen Samsunspor, bir yandan da elindeki isimleri elinden çıkarmakla uğraşıyor. Taraftar ise merakla bu konuda finalin ne olacağını beklemeye başladı. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.