Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Oyuncu avına çıkıyorlar

Samsunspor

Samsunspor Başkan Yardımcısı Emin Kar ve futbolcu izleme komitesinde yer alan Adnan Güngör, yarın Trabzon'a giderek 1461 Trabzon - Adliyespor arasındaki Üçüncü Lig müsabakasını izleyecek.

Samsunspor Haber - Samsunspor Başkan Yardımcısı Emin Kar ve futbolcu izleme komitesinde yer alan Adnan Güngör, yarın Trabzon'a gidecekler. Üçüncü Lig takımlarından 1461 Trabzon ve Adliyespor arasında oynanacak 4'ncü hafta müsabakasını takip edecek ikili buradan çok detaylı bir raporla Samsun'a dönecek. Ekibin oluşturacağı bilgi havuzuyla kulübün oyuncu dağarcığını geliştirmesi, akılcı oyuncu transferleriyle kulüpte sürdürülebilirliği sağlaması, rakip analizine katkıda bulunması hedefleniyor.

GELECEK ÇOK ÖNEMLİ

Kırmızı beyazlı ekibin Başkan Yardımcısı Emin Kar, "Yarın sabah Adnan Güngör ile birlikte Trabzon'a gidip, 1461 Trabzon ile Adliyespor arasındaki karşılaşmayı izleyeceğiz. Bundan sonra da ekibimizin belirleyeceği müsabakalara arkadaşlarımızla beraber gidip, gelecek yılların oyuncu profilini oluşturmaya çalışacağız. İnşallah Samsunspor'u iyi yerlere getirecek uzun yıllar buraya başarıyla hizmet edecek kalitede oyuncuları bulmak istiyoruz" diye konuştu.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.