Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Osman Özköylü'den maç sonrası açıklamalar

Samsunspor

Samsunspor TFF 1. Lig’in 27. Haftasında deplasmanda mücadele ettiği Şanlıurfaspor’u 2-1 skorla mağlup etti.

Samsun Haber- Samsunspor TFF 1. Lig’in 27. Haftasında deplasmanda mücadele ettiği Şanlıurfaspor’u 2-1 skorla mağlup etti. Samsunspor’un Teknik Direktörü Osman Özköylü maç hakkında değerlendirmelerde bulundu.

"Bugüne kadar komadaydık, oksijen maskesiyle hayata tutunuyorduk" diyen Samsunspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, Manisaspor ve Elazığspor karşılaşmalarını kazanmaları durumunda komadan tam anlamıyla çıkacaklarını söyledi.

BİRAZ OLSUN NEFES ALDIK

Samsunspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, Şanlıurfaspor galibiyetinden dolayı oyuncularını bir kez daha tebrik etti. Çok karakterli ve kaliteli bir oyuncu grubuna sahip olduğu için kendisini çok şanslı gören tecrübeli teknik direktör, "Bugüne kadar komadaydık, oksijen maskesiyle hayata tutunuyorduk. Şimdi bir nebze olsun hasta kendisi nefes almaya başladı" dedi.

KOMADAN ÇIKMAYA SON 2 KALDI

Kırmızı beyazlı ekibin Teknik Direktörü Osman Özköylü, "Biraz kendi başımıza nefes almaya başlayacağız inşallah ama önümüzdeki Manisa ve Elazığ maçları da aynı bu maç kadar çok önemli çünkü onlar da alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren takımlar. O maçları da geçtik mi o zaman tam anlamıyla komadan çıkmış sayılacağız. Henüz herşey bitmiş değil" diye konuştu.

Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.