Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Onur Eriş’i heyecan kapladı 

Samsunspor

Teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, Zonguldak Kömürspor’dan takip ettiği  Onur Eriş ile özel olarak ilgileniyor. Başarılı futbolcunun  Pazar günü oynanacak Şanlıurfaspor karşılaşmasında ilk 11’de oynamasına kesin gözüyle bakılıyor.

Samsunspor Haber – Samsunspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, Zonguldak Kömürspor’dan takip ettiği  ve çok beğendiği Onur Eriş ile antrenmanlarda özel olarak ilgileniyor. Başarılı futbolcunun  Pazar günü oynanacak Şanlıurfaspor karşılaşmasında ilk 11’de oynamasına kesin gözüyle bakılıyor. Kırmızı beyazlı oyuncuda görev verilmesi halinde takımına faydalı olabilmek için elinden geleni yapacağını dile getirdi. 

İLK 11 OYNAMASI GÜÇLÜ İHTİMAL

Zonguldak Kömürspor’dan büyük umutlarla transfer edilen 24 yaşındaki başarılı futbolcu bugüne kadar 4 maçta forma giydi. Oynadığı karşılaşmalarda 1 gol atabilen Onur Eriş, 194 dakika sahada kalabildi. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın takımın başına gelişiyle beraber kendisine olan özgüveni de yerine gelen Onur’un bundan sonraki haftalarda nasıl bir performans sergileyeceği ise büyük merak konusu. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.