Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Okan Dernek iddialı 

Samsunspor

Bayrampaşa maçının hedefleri açısından çok önemli olduğunu ve mutlak kazanmak zorunda olduklarını dile getiren kırmızı beyazlı ekibin başarılı futbolcusu, “Artık puanın bile büyük önemi var” dedi.

Yılport Samsunspor’da kart cezasını geçen hafta deplasmanda oynanan Kastamonuspor maçıyla tamamlayan orta sahanın dinamosu Okan Dernek’in hafta başından itibaren antrenmanlardaki yüksek performansı teknik ekip başta olmak üzere camiada yüzlerin gülmesine neden oldu. Kırmızı beyazlı oyuncunun, yarın oynanacak Bayrampaşa maçında yeniden ilk 11 de ki yerini alması bekleniyor. 

DESTEK OLSUNLAR YETER

 
Bayrampaşa maçının hedefleri açısından çok önemli olduğunu ve mutlak kazanmak zorunda olduklarını dile getiren kırmızı beyazlı ekibin başarılı futbolcusu, “Artık puanın bile büyük önemi var. Yılport Samsunspor olarak hedefimiz kalan 8 maçımızda toplayabileceğimiz maksimum puanları toplamak.  Bunun için ben ve arkadaşlarımız üzerine düşeni fazlasıyla yerine getireceğiz. İnşallah taraftarlarımızın da desteğiyle mutlu sona ulaşacağız” dedi.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.