Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Öğretmen Esra'nın Samsunspor sevgisi 

Samsunspor

Vezirköprü Öğürce Ortaokulu'nda görev yapan Türkçe öğretmeni Esra Demir, okulun çevresini kırmızı beyazlı renklerle süsledi

Samsunspor Haber - Samsun'un Vezirköprü İlçesi Öğürlü Ortaokulu'nda görev yapan Türkçe öğretmeni Esra Demir'in Samsunspor sevgisi görülmeye değer. Üniversiteli Samsunsporlular (ÜNİ-SAM) ile ortak bir organizasyona imza atan öğretmen Demir, okulun çevresini Samsunspor'un renkleri kırmızı beyaza boyadı. Hiç kimseden destek almadan tek başına öğürlü okulunu boyayan öğretmen Esra Demir, okulun girişini Türk bayrağı ve Samsunspor amblemiyle de daha da güzelleştirdi. 


ÜNİ-SAM'A TEŞEKKÜR


Amacının Samsunspor sevgisini küçük yaştaki miniklere aşılamak olduğunu ifade eden Vezirköprü İlçesi Öğürlü Ortaokulu Türkçe öğretmeni Esra Demir, "Yeni sezonun beraberinde yeni umutlar getirmesini temenni ediyorum. Samsunspor inşallah yeni sezonda güçlü oyuncu kadrosuyla Süper Lig'de ki yerini alacaktır" diye konuştu. Öğretmen Demir, bu güzel tablonun oluşmasında büyük payı olan ÜNİ-SAM ailesine de teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.