Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Ofoedu Eskişehir'i terketti 

Samsunspor

Eskişehirspor teknik direktörü Yılmaz Vural’ın hücumda yaşanan sıkıntıların ardından direktif vererek, ‘Bana Ofoedu’yu acil getirin’ dediği öğrenildi. Ancak yönetimin, Nijeryalı oyuncuya ulaşamadığı öğrenildi.

Samsunspor Haber - Eskişehirspor’un başarılı isimlerinden biri olan Nijeryalı Chikeluba Ofoedu, Balıkesirspor maçında sakatlanmış ve tedavi olmak için ülkesine dönmüştü. 25 yaşındaki futbolcunun yarın Eskişehir’e dönmesi bekleniyor. Tedavisine burada devam edilecek olan Ofoedu’nun Samsunspor maçında oynaması için sağlık ekibi yoğun bir mesai içine girecek. Eskişehirspor yönetiminin yıldız oyuncuya ulaşamadığı sızan bilgiler arasında.

 
SEMİH VE OFOEDU OYNAMAYACAK

Eskişehirspor teknik direktörü Yılmaz Vural’ın hücumda yaşanan sıkıntıların ardından direktif vererek, ‘Bana Ofoedu’yu acil getirin’ dediği öğrenildi. Şu anda ülkesinde olan ve en az 2 maç oynamaz denilen Ofoedu’nun Samsunspor maçı için Eskişehir’e gelip gelmeyeceği de merakla bekleniyor. Es Es’te Ofoedu ile birlikte kart cezalısı Semih Şentürk’ün de Samsunspor’da oynamayacağı kesinlik kazandı. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.