Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Niğde deplasmanında Erkam'a özel görev

Samsunspor

Yılport Samsunspor teknik direktörü Taner Taşkın, Niğde Anadolu Futbol Kulübü'nün krallık yarışında 8 golle ilk sırada yer alan oyuncusu Musa Caner Aktaş'ı Erkam Reşmen ile durdurmayı planlıyor. 

Yılport Samsunspor teknik direktörü Taner Taşkın, Niğde Anadolu Futbol Kulübü’nün 8 golle gol krallığı yarışında ilk sırada yer alan futbolcusu Musa Caner Aktaş’a özel önlem alacak. Tecrübeli çalıştırıcı, Erkam'ın Musa ile adam adama oynamasını istedi. Taşkın, "Puan kaybına tahammülümüzün olmadığı bir 90 dakika oynayacağız. Biz bu ligin en iyi takımıyız ve bunu da Niğde deplasmanında herkese göstereceğiz” diye konuştu.

PLAN HAZIR 

Niğde Anadolu Futbol Kulubü maçı hazırlıklarının gayet güzel bir ortamda devam ettiğini ifade eden kırmızı beyazlı ekibin başarılı tekni adamı, "Zor bir deplasmana daha çıkıyoruz. Takım olarak şimdiden tüm önlemlerimizi aldık. İnşallah iyi bir oyun sergileyerek sahadan işimize gelen bir sonuçla ayrılmayı istiyoruz. Takım olarak bunu başarabilecek güçte ve kalitedeyiz. Samsunspor, yoluna kayıpsız devam edecektir" dedi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.