Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Neler oluyor size ? Ayağa kalkın savaşın

Samsunspor

Son haftalarda sergilenen kötü futbol ve kaybedilen sürpriz puan kayıpları camiada büyük tedirginlik yaratmış; son alınan 3-0'lık Bursaspor yenilgisi ise bardağı taşıran son damla oldu. 

Yılport Samsunspor'a bir haller oldu. Sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan ve yaptığı yabancı transferleriyle herkesin dikkatini çeken kırmızı beyazlılar, 14.hafta içinde kalitesinden uzak ve şok sonuçlarla taraftarlarını üzmeye devam ediyor. Son haftalarda sergilenen kötü futbol ve kaybedilen sürpriz puan kayıpları camiada büyük tedirginlik yaratmış; son alınan 3-0'lık Bursaspor yenilgisi ise bardağı taşıran son damla oldu. 

SOSYAL MEDYA YIKILDI 

Bursaspor maçının ardından sosyal medya adeta yıkılırken; teknik ekip ve futbolculara sitem eden taraftarlar haklı olarak bu işin bir evvel düzeltilmesini istedi. Yine taraftar grupları maçın hemen ardından art arda basın bildirileri yayımlayarak takımlarını ağır bir dille eleştirdi. Herkesin ortak görüşü; "Ayağa kalkın ve bu büyük kulüp için savaşın. Samsunspor bu şaka değil. Samsunspor'da oynuyorsanız her gün savaşmaya ve kazanmaya hazır olmalısınız" oldu. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.