Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Ne zaman şampiyonluk diye bağırsak, kursağımızda kalıyor! Zirveden kopuyoruz! Maç sonucu: Amedspor 0 Samsunspor 0

Samsunspor

Yılport Samsunspor, Amed Sportif Faaliyetleri deplasmanında kazanamadı. 4 günde tam 4 puan kaybeden kırmızı beyazlılar, lider Manisa Futbol Kulübü'nün 4 puan gerisine düştü. 

Samsunspor Haber - Türkiye Futbol İkinci Ligi Beyaz Grup'ta Yılport Samsunspor, deplasmanda Amed Sportif Faaliyetleri ile karşı karşıya geliyor. Diyarbakır Stadı'nda oynanan müsabakanın ilk 45 dakikası golsüz sonuçlandı. Rakibi karşısında oyunu kontrollü başlayan kırmızı beyazlı ekip, sert futbol karşıında ilk bölümlerde bocaladı. Maçın hakeminin de ev sahibi takım oyuncularının bu sertliklerine müsade etmesiyle sertliğini artıran Amed'e orta olanda üstünlük kuran Yılport Samsunspor, oyunda üstünlüğü eline geçirdi. 

NEREYE BU GİDİŞ 

İlyas Kubilay ile rakip kalede etkili olmaya çalışan kırmızı beyazlı ekip, yakaladığı bir kaç pozisyonda aradığı galibiyet golüne ulaşamaınca devre 0-0 sona erdi. Karşılaşmanın ikinci devresinde de ilk 45 dakikanın kopyası görüntüler vardı. Orta saha mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmada iki tarafta gol pozisyonlarında başarılı olamadı ve müsabaka 0-0 sona erdi. Yılport Samsunspor, bu sonuçla 4 günde 4 puan kaybederek lider Manisa Futbol Kulübü'nün 4 puan gerisine düştü. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.