Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Nadir kendini affettirecek 

Samsunspor

Eskişehirspor maçında kaçırdığı net pozisyonlar sonrasında eleştirilere hedef elen kırmızı beyazlı ekibin forveti, Keçiörengücü'nü gözüne kestirdi. Nadir, bu maçta gol atarak kendini affettirmek istiyor. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'un yarın sahasında oynayacağı Keçiörengücü karşılaşmasında gözler Nadir Çiftçi'de olacak. Tomane'nin yokluğunda forvette görev yapan Nadir, son oynanan Eskişehirspor maçında ilk 11'de sahaya çıkmış; girdiği bir çok net pozisyonda gol atamamıştı. Bu durum bazı kesimlerce eleştirilere de maruz kalmıştı. Kırmızı beyazlı oyuncu, yarın oynanacak Keçiörengücü karşılaşmasında golleriyle kendini affettirmek istiyor. 

KAZANMAK İSTİYORUZ

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın güvendiği isimlerden olan Nadir'in antrenmanlarda ki istekli ve hırslı çalışması dikkat çekiyor. Kırmızı beyazlı oyuncu, Keçiörengücü maçını kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını söylerken; "Takım olarak iyi bir hazırlık dönemi geçiriyoruz. İnşallah yarın akşam oynayacağımız Keçiörengücü karşılaşmasını kazanır ve zirve yarışındaki iddiamızı bir kez daha kanıtlarız" diye konuştu. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.