Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Mustafa Erkanat: Zemine  kökten çözüm geliyor 

Samsunspor

Yılport Samsunspor, sık sık problem yaşadığı 19 Mayıs Stadı'nın zeminini hibrit çime çevirmek için düğmeye bastı. Konuyla ilgili olarak konuşan Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kemal Erkanat, "Şirket artık zemine el attı. Kötü olan zemini hibrit çime dönüştürmekten başka çare yok" dedi 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kemal Erkanat, sık sık problem yaşadıkları 19 Mayıs Stadı'nın zeminine kökten çözmek için kolları sıvadıklarını söyledi. Erkanat, "Şirket artık zemine el attı. Kötü olan zemini hibrit çime dönüştürerek sorunu kökten çözmek istiyoruz. Hibrit çimden başka kurtuluş yolu yok. Her yıl zemine farklı iyileştirme çalışmaları yapılıyor, ama bu yeterli olmuyor" dedi.  

EN GÜZELİ SAMSUN'DA OLACAK

Kırmızı beyazlı ekibin yönetim kurulu üyesi Erkanat sözlerine şu şekilde sürdürdü; "Bu konuda yetkililerle görüşmelerimiz sürüyor. Gerekli şartlar sağlandığı takdirde adımlar atılacak. İkinci devrenin ikinci maçına sahayı yetiştirmeyi planlıyoruz" diye konuştu. Kırmızı-Beyazlı ekibe oynadığı maçlarda zor anlar yaşatan zemin için Başkan Yüksel Yıldırım'da daha önce gerekli adımların atılacağını ve en güzelinin Samsunspor'a yapılabileceğini vurgulamıştı.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.