Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Mustafa Aztopal: Üç transfer yapmayı planlıyoruz

Samsunspor

Samsunspor Genel Menajeri Mustafa Aztopal, "Eksikliklerimiz de var tabiki. Kevin Boli ve Tomane bu takımın banko oynayacak oyuncuları idi. Onların sakatlığı yaptığımız 5 transferde yüzde 40'lık dezavantaj sağladı. Mutlaka bu iş tersine dönecektir. Ara transfer en az 3 transfer gerçekleştireceğiz, bunda hocamızın vereceği raporda önemli'' diye konuştu. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'da Genel Menajer Mustafa Aztopal, ''Devre bitimine 7 maç kaldı. İlk yarı bitene kadar kadroda yer alan her oyuncumuzdan maksimum şekilde faydalanmalıyız. Eksikliklerimiz de var tabiki. Kevin Boli ve Tomane bu takımın banko oynayacak oyuncuları idi. Onların sakatlığı yaptığımız 5 transferde yüzde 40'lık dezavantaj sağladı. Mutlaka bu iş tersine dönecektir. Ara transfer en az 3 transfer gerçekleştireceğiz, bunda hocamızın vereceği raporda önemli'' diye konuştu. 

BERABERLİK HESAPTA YOKTU 

Yılport Samsunspor'da Giresunspor karşısında alınan beraberliğin üzüntüsü yaşanıyor. Genel Menajer Mustafa Aztopal'da Giresun deplasmanından beklenmedik bir skorla döndüklerini söyledi. Aztopal, ''Eğer Altınordu maçında sergilediğimiz güzel futbolu galibiyetle sonuçlandırabilseydik, bu beraberlik iyi diyebilecektik. Ağır zemin şartları altında oynanan maçtan tabiki beklediğimiz skor beraberlik değildi. Yukarılardan kopmamak adına devre arasına kadar toplayabildiğimiz kadar puan toplamalıyız''dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.