Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Mustafa Aztopal: Kupayı kaldıracakları günü bekliyorlar 

Samsunspor

Yılport Samsunspor Genel Menajeri Mustafa Aztopal, pandemiden dolayı yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen oyuncularının tam kadro halinde sahada olabilmek için hazırlandığını ve ne olursa olsun ligi şampiyon olarak tamamlayacaklarına inandığını söyledi. 

Samsunspor Haber - Kırmızı beyazlı ekibin Genel Menajeri Mustafa Aztopal, korona virüs salgınından doğan ertelemelerin takım üzerinde herangi bir negatifliğe yol açmaması noktasında planlı bir şekilde çalıştıklarını söyledi. Türkiye Futbol Federasyonu'nun erteleme maçlarının 18 Temmuz'da oynanacağına dair kararının özellikle bir üst lige çıkacak takımlar için büyük handikap oluşturduğunu daha önceden açıkladıklarını ifade eden Aztopal, "İnanıyoruz ki; TFF kararını bir kez daha gözden geçirecek ve yeni bir takvim açıklayacaktır" diye konuştu. 

HERKES OYNAMAK İÇİN CAN ATIYOR 

Öte yandan yaşanan pandemiden doğan tüm olumsuzluklara rağmen oyuncularının tam kadro halinde sahada olabilmek için hazırlandığını da sözlerine ekleyen kırmızı beyazlı ekibin Genel Menajeri Aztopal, ""Liglerin başlamasını büyük bir sabırsızlıkla bekliyoruz. Oyuncularımızın tamamı takımda yer alabilmenin heyacanı içerisindeler. Herkes bir an önce liglerin başlamasını ve sonrasında şampiyonluk kupasına kavuşacağı anı düşünüyor. Herkes Samsunspor'un şanlı formasını terletmek istiyor. Camiamızın bu konuda içi rahat olsun. Mutlu sona takım halinde ulaşmak istiyoruz" diye konuştu.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.