Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Mustafa Aztopal: Caner Arıcı biraz abarttı

Samsunspor

İnegölspor kaşılaşması sonrası taraftar ve futbolcular arasındaki gergin anları videodan defalarca izleyen Samsunspor Genel Menajeri Mustafa Aztopal, "Futbolcu kardeşlerimiz ile bu durumu değerlendireceğiz. Taraftarımız böyle bir hareketi asla hak etmiyor." dedi.

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor Genel Menajeri Mustafa Aztopal, Halk Gazetesi'nden Ergin Caner Cabbar'a verdiği röportajda İnegölspor maçı sonrasında yaşanan taraftar - futbolcu arasında yaşanan kısa süreli anlaşmazlığı videodan defalarca izlediğini söyledi. Menajer Aztopal, konuyla ilgili olarak şunları söyledi; "Görüntüleri defalarca seyrettim. 

VİDEOYU DEFALARCA İZLEDİM 

Futbolcu kardeşlerimiz ile bu durumu değerlendireceğiz. Taraftarımız böyle bir hareketi asla hak etmiyor. Kaptan Caner Arıcı'nın gösterdiği reaksiyon güzel ama biraz abartılı. Şu yönden abartılı, teknik direktörümüz İrfan Buz'a söylemlerini de gördüm. Orada tribüne mi bağırıyor, İrfan Hocaya mı bakacağız.

KEYİF VEREN BİR OYUN OYNAMAK İSTİYORUZ

Deplasmanda 1-0 kazandıkları İnegölspor maçını değerlendiren Genel Menajer Mustafa Aztopal, "Baskılı, istediğimiz gibi coşkulu bir oyun oynayamadık. Fakat 3 puanı almasını bildik. Teknik direktörümüz İrfan Buz, daha iyi olmamız için elinden geleni yapıyor ve bizde kendisine güveniyoruz. Herkese keyif veren futbol oynamak istiyoruz. Bu ilerleyen haftalarda başaracağımızı, tam anlamıyla oturtacağımızı düşünüyorum."

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.