Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Muhammet Beşir; Kral bizden çıkar

Samsunspor

Sezon sonunda şampiyon olacaklarına inandığını belirten Muhammet Beşir,  “Kadromuzda geçen yıl oynadıkları takımlarda çok sayıda gole imza atan Erhan Şentürk, İlyas Kubilay ve Bahattin gibi golcüler var. Hangimiz olur bilmiyorum ama kral bizden çıkar” diye konuştu.

Samsunspor Haber – Samsunspor’un Trabzonspor’dan transferi Muhammed Beşir, sezonun başlamasını sabırsızlıkla bekliyor. Sezon sonunda şampiyon olacaklarına inandığını belirten kırmızı beyazlı oyuncu, aynı zamanda gol kralının da takımlarından çıkacağını iddia etti. Beşir, “Kadromuzda geçen yıl oynadıkları takımlarda çok sayıda gole imza atan Erhan Şentürk, İlyas Kubilay ve Bahattin gibi golcüler var. Hangimiz olur bilmiyorum ama kral bizden çıkar” diye konuştu.
 

BÜYÜK REKABET VAR 
 

Şampiyonluk yolunda işlerinin çok zor olacağını da dile getiren kırmızı beyazlı oyuncu, “Doğal olarak inişli çıkışlı bir performansımız olacak. Ama önemli olan sezon sonu ipi birinci olaak göğüslemek. Bizler bu takımın oyuncuları olarak buna inanıyoruz. Ve hedefimize kilitlendik. İyi bir sezon öncesi hazırlık dönemi geçiriyoruz. Takım içinde neredeyse her mevkide büyük bir rekabet söz konusu. İnşallah her şey güzel olacak" dedi. 
Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.