Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Mohamed Larbi Samsunspor'da

Samsunspor

Samsunspor, Fransa'nın FC Sochaux takımında forma giyen 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Mohamed Larbi ile her konuda anlaşmaya vardı. Kulüp Başkanı Erkurt Tutu tarafından Samsun'a davet edilen Tunuslu futbolcunun, yarın kırmızı beyazlı ekiple sözleşme imzalaması bekleniyor. 

Samsunspor Haber - Kırmızı beyazlı ekip, aradığı on numarayı buldu. Teknik direktör Alpay Özalan'ın Samaras'tan sonra alınmasında ısrarcı olduğu Tunus Milli Takımı'nın da orta sahasında görev yapan Mohammed Larbi ile Samsunspor her konuda anlaştı. Kulüp Başkanı Erkurt Tutu'nun daveti üzerine yarın Samsun'da olması beklenen 29 yaşındaki Larbi'nin kırmızı - beyazlı ekiple resmi sözleşme imzalaması bekleniyor.

KALECİ DE GELEBİLİR


Samsunspor'un Larbi ile beraber yine Fransa İkinci Lig'de oynayan bir kaleci ile de anlaşmak üzere olduğu öğrenildi. Bugün yapılacak görüşmelerin ardından eğer anlaşma sağlanırsa Larbi ile beraber ismi sır gibi saklanan kalecinin da Samsun'a gelerek resmi sözleşme imzalaması iddia edildi. Samsunspor teknik direktörü Alpay Özalan'ın olumlu gelişmeler sonrasında yüzünün güldüğü gözlendi. 


Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.