Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

MHK'den skandal sözler

Samsunspor

Merkez Hakem Kurulu, Yılport Samsunspor'un Tuzlaspor ile oynayacağı kritik maça İzmir Bölgesi hakemlerinden Yiğit Arslan'ı atayarak kafaları karıştırdı.  

Samsunspor Haber - Merkez Hakem Kurulu tarafından özellikle son haftalarda Yılport Samsunspor'un oynadığı kritik maçlara üst üste Ege Bölgesi hakemlerini ataması kafaları karıştırmaya devam ediyor. Kırmızı beyazlı ekibin, ilk iki yolunda en yakın rakibi Altay ile kıyasıya bir yarış içinde bulunduğu bu dönemde MHK'nin Samsunspor maçlarına art niyetli bir şekilde sürekli Ege Bölgesi hakemlerini atıyor olmasının altında nelerin yattığı büyük merak konusu. 

CAMİA KAYGILI

Bir çok mağduruyet yaşamış olan kırmızı beyazlı ekibin Cumartesi günü oynanacak Tuzlaspor gibi hayati önem taşıyan müsabakasına MHK tarafından İzmir bölgesi hakemi Yiğit Arslan'ı atanmış olması Samsunspor camiasında büyük kaygı yarattı. Kırmızı beyazlı taraftarlar, "Böylesine skandal bir kararla müsabakamıza atanan hakem Arslan'ın çok dikkatli, adil bir müsabaka yöneterek hata yapmamasını temenni ediyor, aksi bir durumu aklımızdan bile geçirmek istemiyoruz..!" dediler. 

Haber: Özgür KALANBAK 

HAFTA    RAKİP         HAKEM            BÖLGE
------------------------------------------------------        
24    KEÇİÖRENGÜCÜ    KUTLUHAN BİLGİÇ -     İZMİR 
25    ADANA DEMİR    KORAY GENÇERLER        MANİSA 
26    ALTINORDU     BAHATTİN ŞİMŞEK        AYDIN 
27    GİRESUNSPOR    ÜMİT ÖZTÜRK        DENİZLİ
28    TUZLASPOR    YİGİT ARSLAN        İZMİR

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.