Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Mevcut kadroyla da başarıyı yakalarız

Samsunspor

Transfer yapamamaları durumunda mevcut oyuncularıyla yollarına devam edeceklerini vurgulayan Zeren, "Biz buraya kadar mevcut kadro ile geldik. Şu anda tam bir aile havası hakim. Oyuncularımızım moralleri huzuru yerinde. İşimiz kolay olmayacak. Fakat bu kadro ile başarıyı yakalayabiliriz.

Samsunspor Haber - Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, buraya kadar mevcut oyuncu kadrosuyla geldiklerini; transfer tahtasının açılmaması durumunda dahi hedeflenen başarıyı yakalayabileceklerini söyledi. Tahtanın açılması noktasında Vali Osman Kaymak'ın inanılmaz bir çabasının olduğunu dile getiren kırmızı beyazlı ekibin Sportif Direktörü Zeren, “Tahtanın açılması halinde dört oyuncu almayı planlıyorduk. Açılmazsa da dünyanın sonu değil" dedi.

HERŞEY GÜZEL OLACAK

Transfer yapamamaları durumunda mevcut oyuncularıyla yollarına devam edeceklerini vurgulayan Zeren, "Biz buraya kadar mevcut kadro ile geldik. Şu anda tam bir aile havası hakim. Oyuncularımızım moralleri huzuru yerinde. İşimiz kolay olmayacak. Fakat bu kadro ile başarıyı yakalayabiliriz. Manisaspor karşılaşmasında alınan galibiyet ilerisi için bize büyük bir umut oldu. Bu havamızı uzun süre yaşamak için kenetlendik. Her şey güzel olacak” diye konuştu.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.