Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Mehmet Akyüz ile Samsunspor taraftarı arasındaki ilginç diyalog

Samsunspor

Samsunspor’da Mehmet Akyüz bilmecesi. Kırmızı beyazlı ekibin bir süredir renklerine katmak için büyük mücadele verdiği tecrübeli futbolcunun, ınstagram da bir Samsunsporlu taraftarla yaptığı yazışma sosyal medyaya bomba gibi düştü

Samsunspor Haber – Samsunspor’da Mehmet Akyüz bilmecesi. Kırmızı beyazlı ekibin bir süredir renklerine katmak için büyük mücadele verdiği tecrübeli futbolcunun, Instagram da bir Samsunsporlu taraftarla yaptığı yazışma sosyal medyaya bomba gibi düştü. Mehmet Akyüz’ün taraftarın, Samsunspor’a geliyor musun ? sorusuna ‘Pazartesi imza’ yanıtı taraftarlar arasında büyük sevinçle karşılandı. 

BAŞKAN UYANIK SON KEZ GÖRÜŞECEK

Öte yandan konuyla ilgili görüşlerini aldığımız Samsunspor yetkilileri ise kesinleşen bir durumun olmadığını bu akşam Başkan İsmail Uyanık’ın oyuncunun menajeriyle İstanbul’da son bir kez görüşme yapacağı ve nihai durumun ortaya çıkacağı açıklandı. Bir detayda Değnizlispor teknik direktörü Osman Köylü den geldi. Tecrübeli çalıştıcı ile yaptığımız görüşmede oyuncuları Mehmet Akyüz’ün takımdan ayrılmasına ihtimal vermediğini söyledi. 


Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.