Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Markus Hoca SONER İÇİN NELER SÖYLEDİ 

Samsunspor

Teknik direktör Markus Gisdol, "Disiplinli olması ve gösterdiği performans nedeniyle oynamayı hak ettiğini düşünüyorum. Hafta hafta belirli oyuncular hakkında sorular geliyor" dedi.

Samsunspor Haber - Samsunspor teknik direktörü Markus Gisdol, Soner Gönül hakkında yapılan eleştirilere Beşiktaş maçı sonrası yorum getirdi. Tecrübeli teknik adam, Soner Gönül'ün performansının eleştirildiğinin söylenmesi üzerine, "Türkiye'de her zaman bazı futbolcular hakkında sorular geliyor. Soner, ne zaman şans versem hep elinden gelenin en iyisini yapıyor. Her zaman hazır olduğunu gösteriyor" dedi. 

DİSİPLİNLİ BİR OYUNCU

Ondan beklentilerimizi kendisinin de bildiğini dile getiren kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Gisdol, "Disiplinli olması ve gösterdiği performans nedeniyle oynamayı hak ettiğini düşünüyorum. Hafta hafta belirli oyuncular hakkında sorular geliyor. Samsun'daki insanlar ve Samsunspor taraftarları bu oyuncuların hepsiyle gurur duymalı. Hepsi ellerinden geleni yaparak Süper Lig'de kalmak için mücadele ediyor" şeklinde görüş belirtti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.