Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Markus Gisdol: Soğukkanlı olacağız 

Samsunspor

Karagümrük galibiyetiyle ligde kalma yolunda umutlanan Samsunspor'da teknik direktör Gisdol, Alman basınına Karadeniz derbisinde karşılaşacakları Trabzonspor maçını değerlendirdi.

Samsunspor Haber - Karagümrük galibiyetiyle ligde kalma yolunda umutlanan Samsunspor'da teknik direktör Gisdol, Alman basınına Karadeniz derbisinde karşılaşacakları Trabzonspor maçını değerlendirdi. Kırmızı beyazlı ekibin başarılı teknik direktörü Markus Gisdol, "Bu bizim ve kulübümüz için özel ve çok önemli bir maç. Ama bu aslında tüm maçlar için geçerli. Bu nedenle özel, aşırı bir şeyler yapmaya gerek yok. Aksine, belki de soğukkanlı olmak ve maça taktiksel olarak yaklaşmak daha çok gerekli olabilir" dedi.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR 

Öte yandan kırmızı beyazlı ekipte, perşembe akşamı oynanacak Trabzonspor karşılaşması hazırlıkları bugün başladı. Teknik direktör Markus Gisdol yönetiminde yapılan hafif tempolu çalışmada futbolcuların son derece moralli ve istekli oldukları görüldü. Nuri Asan Tesisleri'nde yarın da devam edecek antrenmanlarda Alman teknik adam, oyuncularına Trabzonspor deplasmanında uygulayacakları taktik konusunda hem teorik hem de pratik olarak anlatmaya gayret ediyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.