Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

MARKUS GiSDOL FOFANA ÖZEL BİR OYUNCU

Samsunspor

Teknik direktör Gisdol, "Belki şu an için 90 dakikayı çıkartabilecek kadar hazır değil ama yedek olarak ve oyuna girdikten sonra maçın kaderini değiştirebilmek adına çok güzel bir opsiyon olarak her zaman kullanabileceğim bir oyuncu" dedi.

Samsunspor Haber - Samsunspor teknik direktörü Markus Gisdol, Morkye Fofana'ya övgü dolu sözleriyle dikkat çekti. Atakaş Hatayspor karşılaşmasında oyuna girdiği andan itibaren maçın şeklini değiştiren kırmızı beyazlı oyuncu, kırmızı beyazlı taraftarların yine gönlünde büyük taht kurdu. Karşılaşmanın sonunda Alman teknik adam, Morkye Fofana'dan övgü dolu sözlerle bahsetti. 

ÖZEL BİR DOKUNUŞ GEREKİYORDU 

Kırmızı beyazlı teknik adam, "Fofana’yı özel oyuncu olarak adlandırabilirim. O esnada yapmam gereken özel bir dokunuş varsa o da Fofana idi. Belki şu an için 90 dakikayı çıkartabilecek kadar hazır değil ama yedek olarak ve oyuna girdikten sonra maçın kaderini değiştirebilmek adına çok güzel bir opsiyon olarak her zaman kullanabileceğim bir oyuncu" diye konuştu.

ANLAMLA BİR GALİBİYET 

Teknik Direktörümüz Markus Gisdol, "Samsunspor taraftarına ve Samsun halkına verebileceğimiz en büyük hediyeyi verdik. 11 yıldan sonra Süper Lig’de ilk galibiyeti elde ettik. Bu bizi de çok mutlu etti. Çok fazla çalıştık. Bu maça çok iyi hazırlandık ve kesinlikle kazanmayı hak ettik. Tabi ki de maçı son saniyelerde kazandık ama herkeste şunu çok iyi biliyor özellikle son dakikalarda maçı kazanıyorsanız bu maçı daha özel yapıyor" dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.