Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Markus Gisdol'dan TRANSFER AÇIKLAMASI

Samsunspor

Teknik direktör Markus Gisdol, "Yoğun maç programında ben oyucularımızı oynayacağımız maçlara hazırlamakla ilgileniyorum. Trasferle Başkanımız ve Fuat hoca ilgileniyor. Benim söylemem doğru olmaz" dedi. 

Samsunspor Haber - Samsunspor teknik direktörü Markus Gisdol, 1-1 sona eren Fenerbahçe maçından sonra gazetecilerin kendisine 'hangi bölgelere oyuncu transferi istiyorsunuz' sorusuna bakın nasıl yanıt verdi; "Yoğun maç programında ben oyucularımızı oynayacağımız maçlara hazırlamakla ilgileniyorum. Trasferle Başkanımız ve Fuat hoca ilgileniyor. Benim söylemem doğru olmaz. Transferler geldiği zaman görürüz" 

ALTIN DEĞERİNDE 1 PUAN

Öte yandan Fenerbahçe deplasmanından önemli bir puanla dönen Samsunspor'da teknik direktör Gisdol, maçla ilgili olarakta şunları söyledi;: İkinci yarıda daha iyi bir reaksiyon gösterdik ve frikikten golü bulduk. Üçüncü bölgede daha fazla topa sahip olmaya çalıştık ve pozisyonlara girmeye çalıştık. Tabii Fenerbahçe’ye karşı oynuyorsanız skorda 1-1 ise son 10 dakikası sıkıntılı geçebiliyor. Birazda şanslı olduğumuz pozisyonlar oldu ama almış olduğumuz 1 puandan ötürü de mutluyuz” ifadelerini kullandı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.