Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Manisaspor - Samsunspor maçını Bitigen yönetecek

Samsunspor

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan açıklamaya göre kırmızı beyazlı ekibin, zorlu Manisaspor maçını Abdülkadir Bitigen yönetecek.

Samsunspor Haber - Samsunspor'un Cuma akşamı deplasmanda konuk olacağı Manisaspor karşılaşmasının hakemi belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan açıklamaya göre kırmızı beyazlı ekibin, zorlu Manisaspor maçını Abdülkadir Bitigen yönetecek. Bu karşılaşmada Bitigen'in yardımcılıklarını ise Soner Maraş ve Deniz Caner Özaral yapacaklar. Aynı gün oynanacak bir diğer karşılaşmada ise Denizlispor ile İstanbulspor karşı karşıya geliyor. Bu müsabakada ise Erkan Engin görev yapacak. 


DİĞER MAÇLARIN HAKEMLERİ DE BELLİ OLDU


Birinci Lig'de Cumartesi, Pazar ve Pazartesi günleri oynanacak müsabakalarda ise şu hakemler düdük çalacak; 19 Ağustos Cumartesi: 19.30 Büyükşehir Belediye Erzurumspor-Balıkesirspor Baltok: Bülent Birincioğlu, 20.00 Giresunspor-Adanaspor: Murat Özcan, 21.45 Adana Demirspor-Çaykur Rizespor: Ali Şansalan. 20 Ağustos Pazar: 19.45 Eskişehirspor-Elazığspor: Tugay Kaan Numanoğlu, 20.00 Altınordu-MKE Ankaragücü: Sarper Barış Saka, 21.45 Gazişehir Gaziantep-Gaziantepspor: Zorbay Küçük. 21 Ağustos Pazartesi: 19.45 Ümraniyespor-Boluspor: Hakan Ceylan


Haber: Özgür KALANBAK
 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.