Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Manisaspor maçından sonra herkes bu soruyu sormaya başladı... NE OLACAK SAMSUNSPOR'UN BU HALİ? 

Samsunspor

Kırmızı beyazlı ekibin son haftalarda ki sürekli kötüye giden durumu taraftarını derinden üzmeye devam ediyor. Bandırma'dan sonra bugünde Manisa FK'ya mağlup olan Samsunspor'da Süper Lig umutları büyük mucizelere kalmış durumda. 

Samsunspor Haber - Son haftalarda hem futbol hem de saha sonuçları olarak inanılmaz kötü sonuçlar alan ve Süper Lig umutlarını mucizelere bırakan kırmızı beyazlı ekipte taraftarlar, 'Ne Olacak Samsunspor'un bu hali' demeye başladı. Özellikle son iki haftada Bandırmaspor ve Manisa FK karşılaşmalarındaki kötü ve isteksiz oyun camiayı büyük tedirginliğe sürüklerken; alınan başarısız sonuçlar ise kırmızı beyazlı ekibin puan durumunda gerilemesine yol açıyor. 

YILDIRIM NASIL BİR HAMLE YAPACAK

Kırmızı beyazlı taraftarlar, maçın ardından sosyal medya üzerinden Samsunsporlu futbolcu ve teknik ekibe büyük sitemde bulunurken; bazı futbolseverler, bu yıldan artık ümitlerinin kalmadığını ve yeni sezona güzel ve sağlam bir kadro oluşturulması gerektiği görüşünü belirttiler. Teknik direktör Fuat Çapa'nın da istifa etmesinin en doğru bir hamle olacağı görüşünde birleşen Samsunsporlu taraftarlar, gözlerini Başkan Yüksel Yıldırım'a çevirmiş durumda. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.