Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Manisa deplasmanına eksiksiz gidilecek

Samsunspor

Samsunspor yönetimi, yabancı futbolcularının bu akşama lisans işlerini hallediyor. Hafta sonu oynanacak Manisaspor deplasmanına kırmızı beyazlı ekibin tam kadro gitmesi bekleniyor.

Samsunspor Haber - Samsunspor'da transfer tahtasının son dakikada kaldırılmasının ardından lisans çıkarma işlekleri son sürat devam ediyor. Takımda yer alan yabancı oyuncuların kendi ülkelerinden beklenen evrakların gelmemesi üzerine lisans işlemleri tamamlanamayan Chibuike, Sifakis, Larbi ve Samaras'ın eksik bilgileri tamamlanıyor. Bu akşama kadar tüm yabancı futbolcularının lisansları halledilmiş olacak. Yönetimin, bu konuda yoğun bir gayret gösterdiği gelen bilgiler arasında.


LİSANSLAR TEK TEK ÇIKARILIYOR

Teknik direktör Alpay Özalan'ın lisans işlemlerinin çözümlenmesiyle birlikte hafta sonu deplasmanda oynanacak Manisaspor karşılaşmasına imzaladıkları yabancı oyuncularında kadroya dahil edileceği müjdesini verdi. Bu oyunculardan mamsimum geri dönüş almak için çalıştıklarını söyleyen genç teknik adam, "Her geçen hafta çok daha iyi konuma geleceğiz" dedi.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.