Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Maçlar aynı saatte oynansın 

Samsunspor

Başkanı Ahmet Güral Karayılmaz, ligde son 7 maçlık önemli bir sürece girildiğini; özellikle alt sıraları yakından ilgilendiren tüm takımların maçlarının aynı gün ve aynı saatte oynanması gerektiğini söyledi. Karayılmaz, Türkiye Futbol Federasyonu ve yayıncı kuruluşa yazılı olarak resmi başvurularını yapacaklarını da sözlerine ekledi. 

Samsunspor Haber - Kırmızı beyazlı ekibin Kulüp Başkanı Ahmet Güral Karayılmaz, ligde son 7 maçlık önemli bir sürece girildiğini; özellikle alt sıraları yakından ilgilendiren tüm takımların maçlarının aynı saatte oynanması gerektiğini söyledi. Kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Karayılmaz, Türkiye Futbol Federasyonu ve yayıncı kuruluşa yazılı olarak resmi başvurularını yapacaklarını belirtirken şöyle konuştu:

BAŞVURUMUZU YAPACAĞIZ

"Resmi başvurularımı yapıp, maçların aynı saatte oynanmasını talep edeceğiz. Artık kritik haftalara giriyoruz. Son 7 haftaya girerken bahaneler üretmeyeceğiz. Art niyetli düşünceler ve hiç kimseye bahane ortamı bırakmamak adına birbirini ilgilendiren müsabakaların aynı saatte oynanmasını talep ediyoruz. Diğer kulüplerin de bu konuda benimle aynı düşünce içerisinde olduklarını düşünüyorum" şeklinde konuştu.
 
Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.