Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Maça gidiş geliş ücretsiz 

Samsunspor

İlk kez Samsunspor - Erzurumspor maç günü uygulamaya geçirilen taraftara ücretsiz ulaşım kolaylığı yarın oynanacak kritik Ankaragücü karşılaşmasında da geçerli olacak. Salı günü saat 15.00 ile 19.00 saatleri arasında Samsunspor taraftarı tramvayı ücretsiz kullanabilecek. 

Samsunspor Haber - Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın talimatıyla ilk kez Samsunspor - Erzurumspor maç günü uygulamaya geçirilen taraftara ücretsiz ulaşım kolaylığı yarın oynanacak kritik Ankaragücü karşılaşmasında da geçerli olacak. Salı günü saat 15.00 ile 19.00 saatleri arasında Samsunspor taraftarı stada gidiş ve gelişlerde tramvaya ücretsiz olarak binebilecek.

İKİNCİSİ UYGULAMADA

Passoliği'ni gösteren herkesin yararlanabileceği bu uygulama sayesinde tribünlere çok daha fazla taraftar çekilmek hedefleniyor. Samsunsporlu taraftarlar, ikincisi uygulanacak taraftara ücretsiz ulaşım kolaylığı için Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve SAMULAŞ Genel Müdürü Kadir Gürkan'a teşekkürlerini ilettiler. Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz, yarın ki karşılaşmada herkesi tribünlere davet ettiğini söyledi.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.