Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Maç sonucu: Sancaktepe 0-1 Samsunspor

Samsunspor

Kırmızı beyazlılar, şampiyonluk yolunda bir engeli daha kayıpsız geçti. Lider Yılport Samsunspor, Sancaktepe deplasmanında Gökhan Alsan'ın penaltı golüyle sahadan 1-0 galip ayrılırken; ligdeki üst üste galibiyet serisini de 12'ye çıkarmış oldu. 

Samsunspor Haber - Türkiye Futbol İkinci Lig Beyaz Grup'ta Yılport Samsunspor, İstanbul deplasmanında Sancaktepe Futbol Kulübü'nü tek golle mağlup etti. 15 Temmuz Stadı'nda oynanan müsabakaya kontrollü başlayan kırmızı beyazlılar, ilk dakikalarda oyunu kendi yarı sahasında kabullenir gibi gözükse de ilk ciddi atağında Gökhan Alsan'ın penaltıdan kaydettiği golle devreyi 1-0 önde kapattı. 

11'DE 11 YAPTILAR 

Karşılaşmanın ikinci devresine ilk yarışay oranla daha derli toplu ve yüksek tempoda başlayan Yılport Samsunspor, bu yarıda orta sahada üstünlüğü eline geçirip; Burak Çalık ve Guido ile rakip Sancaktepe kalesinde farkı artırmanın yollarını aradı. Samsunspor, bu yarıda savunmasında iyi mücadele ederken; ofansif anlamda da etkili ataklara imza attı. Kırmızı beyazlı ekibin tüm çabalarına rağmen zorlu 90 dakika 1-0'lık sonuçla sona erdi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.