Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Ligler İptal Mi Edilecek? Yüksel Yıldırım Ateş Püskürdü 

Samsunspor

Samsunspor Başkanı Yıldırım, "Samsunspor’un önü kesilirse açık ve net söylüyorum ben futboldan çekilirim takımı da aldığım yerde bırakırım. Sonra ne olur bilmiyorum" dedi. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor FK Başkanı Yüksel Yıldırım, korona virüsü salgını dolayısıyla ertelenen maçların yeniden oynanıp oynanmasıyla ilgili olarak kamuoyunda oluşan polemikler hakkında konuştu. Birçok senaryonun konuşulduğu polemik konusunda Başkan Yıldırım, Samsunspor'un önünün kesilmesi durumunda futboldan çekileceğini söyledi. 

AÇIK ARA LİDERİZ 

Kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yıldırım, "Büyük yatırımlar yapmış bir kulübün başkanı olarak emeklerimizin heba edilmesine kesinlikle müsade etmeyeceğiz. En yakın rakibine 10 puan fark atmış; açık ara şampiyonluğa yürüyen Samsunspor'un şampiyonluğunu kimse gözardı edemez, ettirmeyiz" dedi. 

TÜRK FUTBOLUNDA KARA BİR GÜN OLUR"

Samsunspor Başkanı Yıldırım, "Samsunspor’un önü kesilirse açık ve net söylüyorum ben futboldan çekilirim takımı da aldığım yerde bırakırım. Sonra ne olur bilmiyorum. Altyapıya 25 milyon liralık yatırım yapıyorum. Böyle bir yatırıma inanmış bir başkan olarak ve açık ara şampiyonluğa giden takımı böyle bir karar alıp ligi iptal ederlerse Türk futbolunda kara bir gün olur." diye konuştu.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.