Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Ligin en pahalı kombine satan takımı Samsunspor

Samsunspor

TFF 1. Lig'de 9 kulüp sezonluk kombine fiyatlarını açıkladı. Çaykur Rizespor ve Boluspor gibi pahalı transferler gerçekleştiren kulüplere rağmen ligin en pahalı kombine biletini satacak takımı Samsunspor olurken en ucuzu ise Manisaspor oldu.

Samsunspor Haber - Samsunspor Yönetiminden yine tartışılacak bir karar. Sezonluk kombine bilet fiyatlarını yüksek rakamlardan satışa sunan kırmızı beyazlı yönetim, tepki çekerken şu ana kadar ligde yer alan 9 kulübün açıkladığı kombine bilet fiyatlarına bakıldığında taraftarına en fazla ücretle kombine bilet satan takım sıralamasında şu anda zirvede. Boluspor ve Ç.Rize gibi pahalı transferlere imza atan kulüplere rağmen kırmızı beyazlı ekip, liderlik koltuğunu kimseye kaptırmadı. 

TARAFTAR İSYANDA 

Kırmızı beyazlı taraftarlar, yönetimden kombine bilet fiyatlarında düzeltme istedi. Stadı doldurabilmek için kombine bilet fiyatlarında indirime gidilmesi yönünde düşüncelerini ifade eden Samsunsporlu taraftarlar, "Yönetimimiz zaten beklenen transferleri yapamadı. En azından ucuz kombine bilet formülü ile taraftarını stada çekebilir. Samsunspor Başkanı Erkurt Tutu dan bir an önce bu yanlıştan dönmesini istiyoruz" şeklinde konuştu. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.