Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Ligin en önemli kadrosuna sahibiz

Samsunspor

Samsunspor teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, "Tek tek bakıldığında bu ligin en önemli kadrolarından birine sahibiz. Önemli olan bu oyuncuların birlikte oynamasını sağlamak. Mental olarak iyi hazırlamak, taktiksel olarak iyi hazırlamak" dedi. 

Samsunspor Haber - Samsunspor teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, mevcut oyuncu kadrolarının gayet pozitif olduğunu söyledi. Deneyimli teknik adam, "Kurulan kadro şu anda iyi bir kadro. Tek tek bakıldığında bu ligin en önemli kadrolarından birine sahibiz. Önemli olan bu oyuncuların birlikte oynamasını sağlamak. Mental olarak iyi hazırlamak, taktiksel olarak iyi hazırlamak. Bu hafta başlayacak Bandırmaspor maçıyla birlikte bu oyuncularımızla ilk yarıyı tamamlayacağız" dedi. . 

HERKES HAZIR OLACAK

Kendisinin şöyle bir özelliğinin olduğunu hatırlatan kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, "Elimizdeki 22 veya 23’üncü oyuncuyu bile kullanmak, onu geliştirmek. Öyle bir hal alıyor ki, son maçlarda hiç oynamamış 1-2 oyuncuyla oynamak durumunda kalıyorsun. Ama bu hazırlığı önceden yaparsan, bu oyuncuları küstürmezsen, oyuncuları işin içine dahil edersen onlardan da çok iyi verim alırsın. Şu anda Samsunspor kadrosuna güveniyorum. Gerçekten çok değerli yabancı ve yerli oyuncuları var” diye konuştu. .

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.