Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Ligin altında yangın var

Samsunspor

Ligde bu hafta oynanan maçlarda alt sıradaki takımların çoğunun kazanması ve özellikle de Samsunspor’un küme düşmesi kesinleşen rakibi Gaziantepspor’a 2-1 mağlup olması yarışa yeni bir boyut kazandırdı ve muhtemel kümede kalma barajı biraz daha yükseldi.

Samsunspor Haber – Spor Toto Birinci Lig’de son 7 haftaya girilirken küme düşme hattında nefes kesen bir mücadele yaşanıyor. Ligde bu hafta oynanan maçlarda alt sıradaki takımların çoğunun kazanması ve özellikle de Samsunspor’un küme düşmesi kesinleşen rakibi Gaziantepspor’a 2-1 mağlup olması yarışa yeni bir boyut kazandırdı ve muhtemel kümede kalma barajı biraz daha yükseldi.

NE YAPTIN SAMSUNSPOR 

Son 7 haftada artık oynanacak karşılaşmalar tam bir final havasında geçecek. Özellikle Denizlispor, Eskişehirspor, Samsunspor, Adanaspor ve Adana Demirspor takımları son haftaya kadar kümede kalma mücadelesinin tam içinde olacak takımlar gibi görünüyor.  Balıkesirspor, Erzurumspor ve Giresunspor’un az da olsa kalan maçlarda alacakları sonuçlara göre küme düşme korkusunu yaşayabilecek ihtimali olan takımlar olarak dikkat çekiyor.

 
BÖYLE HEYECAN GÖRÜLMEDİ 

Samsunspor’un kalan 7 haftada 3 birbirinden zorlu ve bir o kadar kritik deplasman maçı bulunuyor. Kümede kalma mücadelesi veren rakiplerinden ikisiyle Adanaspor (33) ve Eskişehirspor (31)  ile deplasmanda karşılaşacak kırmızı beyazlı ekibin son deplasman maçı ise Giresunspor. Samsunspor hafta sonu Boluspor ve daha sonra İstanbulspor, Denizlispor (30) ve Ümraniyespor ile iç sahada karşı karşıya gelecek.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.