Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Ligdeki son yenilgisini Altınordu karşısında alan Samsunspor, rövanşı almak için sahaya çıkacak... SIRADA ALTINORDU  VAR 

Samsunspor

Tam 17 haftadır yenilgi yüzü görmeyen Karadeniz ekibinde tek hedef yine 3 puan olacak. Kırmızı-beyazlılar için bu maçın ayrı bir önemi de var. Ligdeki son yenilgisini ilk yarıda Altınordu karşısında yaşayan Samsunspor aynı zamanda rövanşı alacak.

Samsunspor Haber -  Spor Toto 1. Lig'de bu sezon fırtına gibi esen Samsunspor'da gözler cuma günü oynanacak Altınordu maçına çevrildi. Tam 17 haftadır yenilgi yüzü görmeyen Karadeniz ekibinde tek hedef yine 3 puan olacak. Kırmızı-beyazlılar için bu maçın ayrı bir önemi de var. Ligdeki son yenilgisini ilk yarıda Altınordu karşısında yaşayan Samsunspor aynı zamanda rövanşı alacak.

REKOR GELECEK Mİ ?

Samsunspor bu sezon ayrıca en uzun namağlup serisi rekorunu da kırmaya yaklaştı. Kulübün en uzun serisi 1984-1985 sezonunda 25 maç olarak dikkat çekiyor. Fethi Demircan'lı Samsunspor, o sezon 25 maç kaybetmeyerek Süper Lig'e çıkma başarısı göstermişti. Kırmızıbeyazlılar, kalan maçlarda mağlup olmazsa seriyi 27'ye taşıyacak ve efsane sezonu geçecek.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.