Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Lidere selam durun! Samsunspor 3-0 Gümüşhanespor

Samsunspor

Yılport Samsunspor evinde Gümüşhanespor'ı 3-0 mağlup etti. Samsunspor bu galibiyet ile averaj ile liderlik koltuğuna oturdu.

TFF 2. Lig Beyaz Grup'un 18. haftasında Yılport Samsunspor evinde Gümüşhanespor'u konuk etti. Gökhan Alsan'ın 2, Atabey Çiçek'in 1 gol attığı maç 3-0 Samsunspor'un üstünlüğü ile sonuçlandı.

OYUN BÜYÜLEDİ

Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'ın gelmesi ile birlikte oynana oyun taraftarları memnun etmeye başladı. Samsunspor, Gümüşhanespor maçında adeta tek kale oynadı. Yoğun pas trafiği ile oyunu domine eden Gümüşhanespor galibiyeti ile ligin ikinci yarısını güzel bir başlayış yaptı. 

3 PUAN 3 GOL İLE GELDİ

Maçın 38. dakikasında Atabey Çiçek topu ağlarla buluştururken ilk yarının son dakikasında Gökhan Alsan'ın golu ile Samsunspor soyunma odasına 2-0 üstün gitti. İkinci yarının 69. dakikasında Gökhan Alsan kendisini ikinci takımının ise üçüncü golunu kaydetti. Samsunspor Gümüşhanespor galibiyeti ile Manisa FK ile aynı puana gelmiş oldu. İki takımda 43 puanı paylaşırken Samsunspor averaj ile liderlik koltuğuna oturdu.

Haber: Tahir Ömer ÇOKLUK
 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.