Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Larbi krizi büyüyor 

Samsunspor

Samsunspor’da Mohamed Larbi krizi büyüyor. FIFA’daki dosyasına ve kulübe geldiği iddia edilen uyarı yazılarına rağmen Erkurt Tutu ve kurmaylarının Larbi’ye ödeme yapmaması sonucunda kulüp bugün puan silme ve transfer yasağıyla yeniden yüz yüze kaldı.

Samsunspor Haber – Mohamed Larbi krizi büyüyor. Kırmızı beyazlı kulübün sezon başında renklerine kattığı; ancak ligin ilk birkaç haftası sonrasında yaşadığı şanssız sakatlığından dolayı sözleşmesini tek taraflı fesih edilen Tunuslu oyuncu 570 bin euro’luk alacağı için FIFA nezdinde başlattığı girişimlerinde haklı bulunmuştu. Sonuç itibariyle Samsunspor bu oyuncusunun alacaklarını ödemeye bir anlamda mahkum edildi. 
 

İŞ NEREDEN NEREYE GELDİ
 

FIFA’daki dosyasına ve kulübe geldiği iddia edilen uyarı yazılarına rağmen Larbi’ye gününde ödemeleri yapılmayınca durum bugün çok ciddi bir boyut kazandı. Kırmızı beyazlı ekipte Kayyım Yönetimi Başkanı Ahmet Güral Karayılmaz, “Konuyla yakından ilgileniyoruz. Kulübümüzün bu olay nedeniyle herhangi bir ceza almaması için elimizden geleni yapacağız. Bugün içinde Larbi konusuyla ilgili girişimlerimiz olacak” dedi. 
 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.