Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Kubilay neden oynatılmıyor? Ertuğrul Sağlam açıkladı

Samsunspor

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, "Kubilay, takım oyununa kendini uyarlamak zorunda. Arkadaşlarına topu kaptırdığı zaman takım savunmasına yardım etmek zorunda. Kubilay ile konuştuk o da çok daha farklı bir oyuncu olmaya başladı. Kubilay değişmeye başladı ve değişmeyi de istiyor. Kubilay bunu yapmak istemeseydi, o maçta öyle bir golü de atamazdı" dedi. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, herkesin merak ettiği 'İlyas Kubilay Yavuz neden ilk 11 de oynatılmıyor ? sorusuna yanıt verdi. Dün basın mensuplarıyla bir araya gelen kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Sağlam,  “Kubilay hala bizim takımda devam ediyorsa bizim ondan hale beklentimiz var. Çünkü beklentimiz olmayan oyuncularımızın hepsini biz gönderdik. Kubilay bizim için önemli bir oyuncu, yetenekli de bir oyuncu. Daha evvelki oyun anlayışı günümüz futboluna uygun bir anlayış değildi. Bu anlayışı birkaç oyuncuda da biz gördük ve tespit etmiştik. Bu anlayışın Samsunspor’u nereye getirdiğini hepimiz biliyoruz" dedi. 

TAKIM OYUNU ÖNEMLİ 

Kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Sağlam, "Bu oyuncular iki sene önceki takımda vardı. Kubilay da artık ‘ben bu takımın bir parçası olmak zorundayım. Takım oyununa kendimi uyarlamak zorundayım. Arkadaşlarıma topu kaptırdığım zaman takım savunmasına yardım etmek zorundayımı yapmaya çalışacak. Kubilay ile konuştuk o da çok daha farklı bir oyuncu olmaya başladı. Kubilay değişmeye başladı ve değişmeyi de istiyor. Kubilay bunu yapmak istemeseydi, o maçta öyle bir golü de atamazdı. Hayat geriye bakarak anlaşılır, ileriye bakarak yaşanır. O yüzden herkes geçmişe bakacak” şeklinde konuştu.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.