Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Kritik zirve öncesi öyle bir tweet attı ki ...

Samsunspor

Kritik zirve öncesinde twitter hesabından attığı mesajla ciddiyetini ortaya koyan Başkan Yıldırım, "Kulübün itibarının zedelenmesine izin vermem asla söz konusu olamaz! Samsunspor hakkında dışarıda dedikodu yapılmasını ve zor durumlara düşürülmesini hiç hoş bulmuyoruz. Kulübün itibarı bizim kırmızı çizgimiz ve namusumuzdur" dedi.

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, takım içinde yaşanan olumsuzluklar üzerine bugün Samsun'a geldi. Özel uçağıyla yaklaşık bir saat önce Samsun - Çarşamba Havaalanına inen Başkan Yıldırım, özel araçla direkt kulübe gitti. Burada ilk olarak teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile bir araya gelmesi beklenen Yıldırım'ın daha sonra takımla son gelişmeler üzerine kritik bir görüşme yapacak. 

KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR 

Başkan Yıldırım, kritik zirve öncesinde ise attığı tweet ile herkesin dikkatini çekti. İşte Başkan Yıldırım'ın o mesajı: 
Samsunspor Başkanı olarak son günlerde Kulübün itibarının zedelenmesine izin vermem asla söz konusu olamaz! Samsunspor  hakkında dışarıda dedikodu yapılmasını ve zor durumlara düşürülmesini hiç hoş bulmuyoruz. Kulübün itibarı bizim kırmızı çizgimiz ve namusumuzdur."

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.