Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

KONYASPOR MAÇININ SAATİ DEĞİŞMELİ! Taraftar İSYAN'da... Gözler Samsunspor yönetiminde

Samsunspor

İç sahada taraftar desteğiyle başarılı sonuçlar alan Samsunspor'da taraftar, 21 Aralık'ta oynanacak Konyaspor maçının 17.00 olarak açıklanan maç saatinin 20.00'a alınmasını istedi. 

Samsunspor Haber - Türkiye Futbol Federasyonu, yine yaptı yapacağını. Samsunspor normal şartlarda 16 Aralık'ta Trabzonspor ile karşılacaktı ancak Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın hakeme saldırması sonrası tüm ligler ertelenmişti. Erteleme kararının 19 Aralık'la birlikte sona ereceğini ve müsabakaların yeniden başlayacağını duyuran TFF, bu kez maç saatlerinde inanılmaz bir kayırmaya gitti. Hafta içinde oynanacak maçlar arasında yer alan Samsunspor - Konyaspor karşılaşmasını 21 Aralık Perşembe saat 17.00 olarak açıklayan TFF, bu kararıyla kırmızı beyazlı taraftarların büyük tepkisini çekti. 

ART NİYET VAR 

Hafta içinde oynanacak bir müsabakanın saatini 17 olarak açıklanmasının ardında Samsunspor taraftarı kasıt arıyor. Ligde iyi bir çıkış yakalayan özellikle taraftarlarıyla iç sahada başarılı sonuçlar elde eden kırmızı beyazlı ekibin bir anlamda önünün kesilmesi hedefleniyor. Bu görüşte olan Samsunspor taraftarı, yönetime maçın akşam 20.00'a alınması yönünde gerekli temasların kurulmasını istiyor. Bakalım Samsunspor yönetimi bu konuda nasıl bir girişimde bulunacak.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.