Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Konyalı İbrahim Samsunspor'dan süre istedi

Samsunspor

Samsunspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Rüştü Araboğlu, "Atiker Konyaspor'dan Halil İbrahim Sönmez için girişimlerimiz oldu.Oyuncuya teklif sunuldu. Ondan gelecek cevabı bekliyoruz" dedi. 

Samsunspor Haber - Samsunspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Rüştü Araboğlu, transfer konusunda açıklamalarda bulundu. Şu ana kadar gazetelerde yer alan isimlerin hiçbiriyle ilgilenmediklerini söyleyen Araboğlu, "Özellikle ses getirecek yıldız oyuncu konusunda şu ana kadar gazetelerde yer alan isimlerle ilgili bir çalışmamız olmadı. Ancak Atiker Konyaspor'dan Halil İbrahim Sönmez için girişimlerimiz oldu ama oyuncudan yanıt bekliyoruz. Oyuncuya teklif sunuldu. Ondan gelecek cevabı bekliyoruz" dedi. 

SAMSUNSPOR CEVAP BEKLİYOR 

Kırmızı beyazlı ekibin Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Araboğlu, "Anlaşmaya yaklaştığımız oyuncularla sözleşme imzaladığımız taktirde TFF 1. Lig’de büyük yankı getirecektir. Gerekli şartlar oluştuğunda imzalar atılacak. Bu isimler arasında yurt içinden de yurt dışından da isimler var. Taraftarlarımızdan biraz daha sabırlı olmalarını rica ediyoruz” şeklinde konuştu. Öte yandan Basın Sözcüsü Araboğlu, Cuma akşamı oynanacak zorlu ve bir o kadar kritik Adana Demirspor karşılaşması için taraftarları stada davet etti. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.