Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Kocaelispor - Samsunspor Maçı Ne Zaman Hangi Kanalda?

Samsunspor

Sezona sahasında 3-1'lik Balıkesirspor galibiyetiyle giriş yapan kırmızı beyazlılar, yarın akşam (Cumartesi) ligin yeni ekiplerinden Kocaelispor'a konuk olacak. Saat 19.15'te başlayacak kritik müsabaka TRTspor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. 

Samsunspor Haber - TFF Birinci Ligi'nde heyecan devam ediyor. Sezona Balıkesirspor galibiyetiyle başlayan Yılport Samsunspor, yarın akşam (Cumartesi günü) ligin yeni ekiplerinden Kocaelispor ile karşı karşıya gelecek. Zorlu puan mücadelesi öncesinde hazırıklarını tamamlayan ve uçakla İstanbul'a buradan da karayoluyla Kocaeli'ne gidecek kırmızı beyazlı ekipte tek hedef 3 puan olarak açıklandı. Saat 19.15'te başlayacak kritik müsabaka TRTspor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. 

GERİ SAYIM BAŞLADI 

Sonucu büyük merak konusu olan Kocaelispor - Yılport Samsunspor arasındaki zorlu puan mücadelesini Murat Erdoğan yönetecek. Kırmızı beyazlı ekipte bu zorlu karşılaşmada sakatlıkları nedeniyle Alaaddin Okumuş, Melih Okutan ve Vukan Saviceviç; henüz hazır olmadıkları gerekçesiyle Fofana,  Diomande ve Alen Melunovic zorunlu olarak forma giyemeyecek isimler olarak göze çarpıyor. Teknik direktör Mehmet Altıparmak ise oyuncularından güzel futbolla birlikte galibiyet beklediğini söyledi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.