Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Kırmızı beyazlılar, Y.Malatyaspor'dan sonra bugünde Bodrumspor ile berabere kaldı... SAMSUNSPOR PUANLA DÖNÜYOR

Samsunspor

Samsunspor, Bodrumspor deplasmanında çok önemli bir 2 puan daha bıraktı. Geçtiğimiz hafta Y.Malatya ile berabere kalan kırmızı beyazlılar, bugünde Bodrumspor ile yenişemedi. 

Samsunspor Haber - Spor Toto Birinci Ligi'nde Samsunspor, Bodrumspor deplasmanında ilk 45 dakikayı golsüz beraberlikle tamamladı. İlçe Stadı'nda oynanan müsabakaya kontrollü başlayan kırmızı beyazlılar, ilk çeyrekte rakibini üzerine çekmeye çalıştı. Ancak Bodrumspor'un da kontrollü bir oyunu tercih etmesi oyunu kitledi. İki takımda pozisyon bulmakta zorlanırken; Samsunspor, Tanque ve Laura ile galibiyet golü aradıysa da başarılı olamadı. 

KİLİDİ AÇAMADIK 

Karşılaşmanın ikinci devresine ilk yarıda olduğu gibi kontrollü başlayan Samsunspor, rakibi Bodrumspor'un hücum yollarını kapatarak kontraataklarla galibiyet golü aramaya başladı. Orta sahada bir türlü istediği tempoyu yakalayamayan kırmızı beyazlılar, bir türlü istediği pozisyonları bulamadı. Kapanan Bodrumspor savunmasını açmakta zorlanan kırmızı beyazlılar, 90 dakikanın sonunda sahadan 0-0'lık skorla ayrıldı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.