Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Kırmızı beyazlılar, Süper Lig'de transfer politikasını belirledi... YILDIZ TRANSFER YERİNE...

Samsunspor

Samsunspor teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, transferlerle ilgili net konuştu. Deneyimli teknik adam, "Amacımız; Samsunspor'a değer katacak ve gelip son durağı olmayacak, bizimle beraber çıkış yakalayacak ve buradan transfer yapacak oyuncuları kadromuza katmak" dedi.  

Samsunspor Haber - Gelecek sezonda Süper Lig’de mücadele edecekleri kadro için de çalışmalara başlandığına değinen Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, "Şampiyonluk sonrası çok mutlu oldum. Yani kariyerimizin en önemli başarılarından biri. 11 yıllık hasret bitti. Heyecanlı ve gururluyum. Şampiyonluk sözümüzü ilk gün vermiştik. Bunu tutmanın mutluluğunu yaşıyorum. Hayatımız boyunca belki yıllar geçse de unutulmayacak bir anı bu. Ligde yukarıya doğru bir yavaş yavaş yakaladığımız bir ivmeden sonra başkanımızla bir bir buçuk aydır zaten toplantılar yapıyoruz. Şampiyonluğun çok erken olması avantaj oldu bizim için. 7 Mayıs’ta kupamızın keyfini de çıkardıktan sonra çalışmalarımız da devam edecek" dedi. 

DOĞRU PLANLAMA ŞART 

Yeni kadro yapılanmasıyla ilgili değerlendirmelerine devam eden kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Eroğlu, "Ama bu arada biz planlamamız doğrultusunda kendi kadro mühendisliğimizi yapma konusunda yavaş yavaş başladık. Lige çıktıktan sonra transferler de gelecek. Kadromuzla ilgili planlama da yapacağız. Amacımız; Samsunspor'a değer katacak ve gelip son durağı olmayacak, bizimle beraber çıkış yakalayacak ve buradan transfer yapacak oyuncular. Akademimizden yetişecek oyuncuları değerli hissettirecek, onları da zaman zaman kadromuzla değerlendireceğimiz komple bir Samsunspor takımı olacak. Biz doğru planlamayla, başkanımızla, icra kurulumuzla bunu yapıyoruz” ifadelerine yer verdi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.