Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Kırmızı beyazlılar, milli maç arasını Antalya'da kamp yaparak geçirecek... RAKİP ANTALYASPOR

Samsunspor

Manisa Futbol Kulübü karşılaşmasının ardından milli arayı Antalya'da geçirecek. Maçın hemen ardından Samsun'dan ayrılacak kırmızı beyazlı ekip, burada ilk hazırlık maçını 13 Kasım Cumartesi günü Süper Lig takımlarından Antalyaspor ile oynayacak. 

Samsunspor Haber - Samsunspor, Cumartesi günü sahasında oynayacağı Manisa Futbol Kulübü karşılaşmasının ardından milli arayı Antalya'da geçirecek. Maçın hemen ardından Samsun'dan ayrılacak kırmızı beyazlı ekip, burada ilk hazırlık maçını 13 Kasım Cumartesi günü Süper Lig takımlarından Antalyaspor ile oynayacak. Saat 17.30 da oynanacak karşılaşmanın canlı yayınının olup olmayacağı ise ilerleyen günlerde netlik kazanacak. 

ÇAPA: KAMP YAPACAĞIZ

Eyüpspor karşılaşmasına kadar Antalya'da iyi bir hazırlık dönemi geçirmeyi planladıklarını kaydeden kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Çapa, "Antalyaspor ile oynayacağımız hazırlık maçının ardından ikinci bir maç ihtiyacımızın olup olmayacağını şu anda kestiremiyorum. Ancak bu kampın takıma iyi geleceğini tahmin ediyorum. Samsunspor olarak ligin ilk devresini ilk 6 içinde tamamlamak istiyoruz. Bunun içinde yoğun bir çalışma temposu içerisindeyiz" dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.