Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Kırmızı beyazlılar, İstanbulspor'un golcüsünü gündeme aldı... Samsunspor'a  mı geliyor

Samsunspor

Samsunspor, İstanbulspor'un golcüsü İbrahim Yılmaz'ı gündemine aldı. Kırmızı beyazlı ekibin, bu hafta içinde sonlandırması bekleniyor. Tecrübeli santraforun adı Süper Lig ekipleriyle de anılıyordu. 

Samsunspor Haber - Samsunspor'da yılan hikayesine dönen golcü transferinde yeni bir iddia ortaya atıldı. Santrafor bölgesine bir süredir arayış halinde olan kırmızı beyazlı ekip, İstanbulspor'da şampiyonluk sevinci yaşayan İbrahim Yılmaz ile ilgilendiği haberleri sosyal medyada yer almaya başladı. 

Sona eren sezonda sarı siyahlı ekipte süper bir performans ortaya koyan tecrübeli golcü ile görüşmelerini sürdürüyor. 28 yaşındaki forvet İbrahim Yılmaz geçtiğimiz sezon İstanbulspor formasıyla 37 maçta 18 gol ve 5 asistlik performansıyla takımının şampiyonluğunda önemli rol oynamıştı.

İBRAHİM YILMAZ KİMDİR ? 

Istanbulspor AS takımında Forvet mevkinde forma giyen Ibrahim Yilmaz, 06 Şubat 1994 tarihinde dünyaya gelmiştir. 184 cm boyunda ve 83 kilo olan Ibrahim Yilmaz, Sağ ayağını kullanmaktadır. Bu sezon ilk 11'de 35 maça çıkan Ibrahim Yilmaz, 6 sarı kart ve 0 kırmızı kart görmüştür. Ibrahim Yilmaz, bu sezon 6 asist ve 18 gol katkısı ile oynamaktadır.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.