Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Kırmızı beyazlılar, İstanbulspor deplasmanında galibiyet arıyor... 40.RANDEVU

Samsunspor

Bugüne kadar oynanan 39 maçın 13'ünü Yılport Samsunspor kazanırken, 15 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. İstanbulspor'un ise 11 galibiyeti bulunmakta. İki takım arasında en son oynanan karşılaşmayı ise 2-1 Samsunspor kazandı. 

Samsunspor Haber - Trendyol Süper Lig'de Samsunspor ve İstanbulspor mücadeleleri her zaman büyük çekişmeye sahne olmuştur. Bugüne kadar 39 kez birbirlerine rakip olan iki takım arasında aldığı sonuçlara göre bir adım öne çıkan taraf Samsunspor oluyor. 
Şu ana kadar 39 maçın 13'ünü Yılport Samsunspor kazanırken, 15 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. İstanbulspor'un ise 11 galibiyeti bulunmakta. İki takım arasında en son oynanan karşılaşmayı ise 2-1 Samsunspor kazandı.  

22 MAÇTA 7 GALİBİYET

Samsunspor, 22 karşılaşmada 7 galibiyet, 4 beraberlik ve 11 mağlubiyet ile 25 puanla 15'inci sırada bulunmakta. Rakip filelere 26 gol gönderen Kırmızı - Beyazlılar, kalesinde 32 gol gördü. Rakibi İstanbulspor ise, bu sezon oynadığı 22 maçta 3 galibiyet, 4 beraberlik ve 15 mağlubiyet ile 10 puanla ligin son sırasında yer almakta.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.