Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Kırmızı beyazlılar, ilk yenilgisini Kocaeli deplasmanında aldı... Yakışmadı  Samsun'um 1-0

Samsunspor

Kırmızı beyazlılar, sezonun ilk deplasmanında ilk yenilgisini Kocaelispor karşısında aldı. 90 dakika boyunca sahada iyi mücadele eden ancak ofansif anlamda üretken olamayan Samsunspor, ilk devrede Benhur'un kaydettiği gole engel olamadı ve sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. 

Samsunspor Haber - TFF Birinci Ligi'nde Yılport Samsunspor, deplasmanda Kocaelispor ile karşı karşıya geliyor. Kocaeli Stadı'nda oynanan müsabakaya iyi başlayan kırmızı beyazlılar, rakibinin ilk dakikalardaki baskısını kırmayı başardı. İlerleyen sürede kanatlardan Yasin ve Çinari ile Kocaelispor kalesine yüklenen Samsunspor, cılızda olsa gol pozisyonları buldu. Özellikle bir korner atışında Boli yüzde yüzlük bir pozisyonda golü bulamazken; ilk devrenin son saniyelerinde ev sahibi takım Benhur ile öne geçen golü buldu. 

BU KEZ OLMADI 

Karşılaşmanın ikinci devresine kontrollü başlayan kırmızı beyazlılar, bu yarıda beraberlik golü için rakip Kocaelispor kalesine yüklenmeye çalıştı. Ancak kalabalık ve sert bir savunma ile Samsunspor forvetlerini yıldıran Körfez ekibi, skoru korumaya yönelik oyununun ilerleyen sürede kontraatak futbola çevirdi. Özellikle Benhur ve Bahattin ile etkili ataklar yakalayan ev sahibi takım Boli engeline takıldı. Bu yarıda da aradığı beraberlik golünü bulamayan Samsunspor sezonun ilk yenilgisini aldı. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.