Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Kırmızı beyazlılar, Bal-Kes'i Nadir(2) ve Saviceviç ile devirdi... Samsunspor  nefes aldı 3-1

Samsunspor

Yılport Samsunspor, Balıkesirspor deplasmanında 3 puanı 3 golle aldı. Kırmızı beyazlı ekibe galibiyeti getiren goller Nadir (2) ve Saviceviç'ten geldi. 

TFF Birinci Ligi'nde Yılport Samsunspor, erteleme maçında Aydeniz Et Balıkesirspor karşılaşmasında ilk devreyi 19.dakikada Nadir Çiftçi'nin müthiş golüyle 1-0 önde tamamladı. Karşılaşmaya iyi başlayan ve oyunun hakimiyetini eline geçiren kırmızı beyazlılar, organize ataklarla rakibinin üzerine gitti ve golü de erken buldu. Kalan dakikalarda da baskılı oyunun sürdüren kırmızı beyazlılar, ikinci devreye de hızlı başladı. 

SAVİCEVİÇ GOLLE TANIŞTI 

Kırmızı beyazlılar, ilk ciddi atağında Nadir ile maçta 2-0'ı yakaladı. Farkı 2'ye çıkaran Samsunspor, bu yarıda oyunun kontrolünü rakibine kaptırdı. Ev sahibi takım karşılaşmanın 59'ncu dakikasında Ezeh ile skoru 2-1 e getirip umutlansada kırmızı beyazlılar, kalan dakikalarda yeniden hareketlendi ve Erhan'ın akıl dolu ortasını iyi takip eden Saviceviç takımının 3'ncü golünü kaydetti. Ve kalan sürede başka gol olmayınca Samsunspor sahadan çok istediği 3 puanla ayrılmayı başardı. (3-1) 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.