Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Kırmızı beyazlılar, Akhisarspor ile 4'üncü randevuya çıkıyor... Samsunspor hiç kaybetmedi 

Samsunspor

Geride kalan 3 karşılaşmada Yılport Samsunspor, yeşil siyahli ekibe karşı 2 kez galip geldi, 1'de kez de berabere kaldı. Şu ana kadar Akhisarspor'a karşı kaybetmeyen Samsunspor, bu maçlarda 3 gol atıp kalesinde 1 gol gördü. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor, Cumartesi günü deplasmanda Akhisarspor deplasmanında galibiyet arayacak. Şampiyonluk yolunda mutlak kazanmak zorunda olduğu bir müsabakaya daha çıkacak olan kırmızı beyazlı ekip, Akhisarspor ile bugüne kadar oynadığı 3 karşılaşmada hiç mağlup olmadı. Daha önce 2 kez Samsun'da, bir kez Akhisar'da karşılaşan iki ekip 4. randevuya Spor Toto Akhisar Stadyumu'nda çıkacaklar. 

SAMSUNSPOR ÜSTÜN 

Geride kalan 3 karşılaşmada Yılport Samsunspor, yeşil siyahli ekibe karşı 2 kez galip geldi, 1'de kez de berabere kaldı. Şu ana kadar Akhisarspor'a karşı kaybetmeyen Samsunspor, bu maçlarda 3 gol atıp kalesinde 1 gol gördü. Samsunspor ligin 4. haftasında 19 Mayıs Stadyumu'nda konuk ettiği Akhisarspor'u, İlyas Kubilay Yavuz'un tek golüyle 1-0 mağlup etmeyi başarmıştı.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.